DIM CAY ALANYA´S SKØNNESTE MUST SEE

Tur til Dimcay - ophold på egen hånd

Udflugtsbeskrivelse

Vi kender alle det at have brug for at trække stikket ud. Selvom Eurodan elsker Alanya og alt det, som byen byder på, har vi også brug for at komme lidt væk i ny og næ! Og man behøver faktisk ikke tage langt væk, før man kan dette. En lille smuttur, op i Alanya’s bjerge, her åbner der sig et skønt naturområde;

Forestil dig, det skønne sollys over bjergene og floden der snor sig igennem. Det er det klareste og kolde vand. Vandet kommer fra de høje bjerge inde i landet. Og her, sidder du, på floden på en tømmerflåde, hvor fiskene svømmer omkring dig. Nu har du virkelig følelsen af at tiden er gået i stå, du kommer helt ned i gear! Det er virkelig en oplevelse man aldrig glemmer, og har man været der, så kommer man gerne igen og igen.

Er man samtidig til barnlig leg, eller har familiens små med på tur, så findes der steder med både vandrutchebaner og pools!

Oplevelser for hele familien

Dim Cay, er det område, som både kan nydes morgen, middag og aften! Og Ja også heeeele dagen. Turen deroppe kan byde på blandt andet skønne badeture, som er gratis wellness for kroppen, for nøj hvor er det lækkert at blive kølet helt ned! Og mellem dine badeture, hvis man er til det – kan man nyde et skønt måltid på en af flodens mange restauranter! Vi anbefaler Dimcayi Göl piknik, her kan du nyde lækkert lokalt mad! Lige fra brunch, til frokost og te/kaffe til eftermiddag måske med en lille dessert eller is.

Vi tilbyder at køre dig derop og du kan nu hygge dig i 4 timer så henter vi jer igen og kører jer hjem efter en dejlig dag i den friske luft.

 

Pris:

Pris voksne : 15 €
Pris Børn 6 - 11 år : 15 €

Udflugtsdage

Hver fredag fra den 30.06.2023 til den 18.08.2023

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 15€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07