DEN UNIKKE LUKSURIØS HAMAM OPLEVELSE ZENN SPA

Luksuriøs wellness dag hos Zenn Spa i Oba

Udflugtsbeskrivelse

Forkæl dig selv med en luksuriøs hamam- og spaoplevelse i smukke og rolige omgivelser hos Zenn spa.

Hammam, hamam, tyrkisk bad, tyrkisk spa eller tyrkisk kurbad. Kært barn har mange navne, og der er ligeledes mange versioner af hamam spabadet alt efter, hvor i verden du er. Fælles for dem alle er dog, at det går ud på at vaske og rense kroppen via et dampbad, sæbe og massage. Et tyrkisk bad er helse for krop og sjæl og er anerkendt som anti-aging behandling.

Hos Zenn Spa som er et nyt, moderne og luksuriøst spasted fra 2018, har de fokus på at give hver enkelt besøgende en mere eksklusiv oplevelse end ved de sædvanlige hamamsteder. De fleste af Zenn Spas gæster er skandinaviere.

Ugur som står bag Zenn spa, har mere end 10 års erfaring i branchen og kombinerer de nyeste trend fra hele verden med det autentiske og traditionelle tyrkiske bad. Spa-stedet er smukt indrettet og med den enkelte gæst i centrum. Højeste kvalitet  gør sig selv gældende både for indretning, produkter og personale.

Zenn Spa benytter sig kun af kvindelige uddannede massøser med diplom. Der benyttes rene økologiske produkter både til skumbad og massage.

Zenn Spa basispakke:

Ophold i sauna, dampbad, fuld kropspeeling, skummassage og 30 minutters ryg og nakke massage. Der serveres frugt og drikkevarer under behandlingen.

Oplevelsen startes med en tur i sauna, hvor kroppen opvarmes. Derefter går turen ind i selve hamammet, som er et stort rum med marmorbeklædte vægge, her peeles / skrubbes kroppen med en hamphandske der fjerner de døde hudceller, hvorefter huden er klar til en blid skummassage. Kroppen dækkes en dyne af velduftende skum og skummet masseres ind i huden, efterlader huden blød og fugtighedsmættet. Efter behandlingen er det tid til sunde sig og nyde den afslappede følelse. Dette gøres liggende i tilstødende lokale, svøbt i tykke håndklæder og med kolde drikkevarer. Dit besøg i hamam fortsætter derefter med en grundig omgang oliemassage, hvor du masseres fra top til tå med velduftende olier. Det hele afsluttes med afslapning med urtete.

Det er muligt at opgradere basispakken til en af de andre luksuspakker Zenn spa tilbyder. Ligeledes er det muligt at købe/tilkøbe forskelligt massagetyper samt manicure og pedicure.

 

Inkluderet i prisen:

Kørsel tur/retur i Alanya by

Basispakke

Ved gratis pickup UDEN for *Alanya områder skal man bestille minimum Medical Therapy behandling til 65€ og så er der kun gratis transport 1 vej.  * F.eks. Mahmutlar, Kargicak, Konakli osv.

Skriv i BEMÆRKNING
Hvad tidspunkt man ønsker, gerne 2 tidspunkter. 
(Det vil fremgå på ordrebekræftelsen, hvad tid man kan komme til.)
Oplys også om man ønsker free pick-up service eller man kører selv.

OBS: De tager ikke imod kort betaling, kun kontant.

 

 

Pris:

Pris voksne : 45 €
Pris Børn 6 - 11 år : 45 €

Udflugtsdage

Alle dage / Every days / ежедневно

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 45€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07