EURODAN OLIVENTUR

Oliventur kun hos Eurodan

Udflugtsbeskrivelse

Oliventuren er en forholdsvis ny udflugt her hos Eurodan og blev første gang kørt i 2016 – den har været en eftertragtet succes lige siden og er det fortsat! Det er en unik én-dags udflugt, særligt sammensat af Eurodan, som bringer Jer helt tæt på det autentiske Tyrkiet og giver Jer Tyrkiets landsbrugskultur ”lige i hænderne”: bogstavelig talt!

Hos Eurodan tilbyder vi denne helt unikke udflugt til en privat olivenplantage ved Gazipasa. På turen får du mulighed for at plukke dine egne oliven, lave dine oliven spiselige og se hvordan oliven bliver til olivenolie på olivenfabrik.

Vi besøger den private olivenplantage i Gazipasa-området. Olivenplantagen lægger smukt gemt i naturskønne omgivelser oppe i bjergene. På olivenplantagen er der udover de mange oliventræer også mulighed for at se andre frugttræer.

I den varme sol og i den friske bjergluft tager vi i fællesskab arbejdshandskerne på og træder i ”en tyrkers fodspor” når vi bevæger os ud i plantagen. Her skal vi nemlig plukke de friske oliven, præcis som det foregår på autentisk vis i Tyrkiet.

Inklusiv i turen er tyrkisk frokost bestående af Gözleme (tyrkiske pandekager med fyld) og tyrkisk te.  

Når poserne med friske oliven er godt fyldte kører vi videre til den nærliggende produktion hvor et endnu større arbejde skal finde sted. Denne gang er det ikke med håndkræft – men maskiner. Vi kommer helt på forarbejdningen og processen når en oliven bliver til olie.

Alle får selvfølgelig mulighed for at medbringe egen olivenolie med hjem. Så kan man vist ikke komme tættere på det autentiske Tyrkiet.

Udflugten er for Jer, som søger en oplagt tur væk fra den pulserende storby, og som vil helt tæt på den tyrkiske landsby-livsstil, der giver et indblik i hvordan tyrkerne bruger deres afgrøder i hverdagen.

Derfor skal du vælge os:

Hos Eurodan vil vi gerne gøre lidt (meget) ekstra for vores kunder.

På vores Oliven udflugt er en unik oplevelse som vi er de eneste i Alanya der tilbyder. Inklusiv i turen får du tyrkisk frokost og dansk ledsager som fortæller og underholder på hele turen. Hos Eurodan tager vi os tid til at vise jer lidt ekstra, og lidt mere detaljeret omkring vores udflugtsmål. Vi har skåret alle kommissions-ture fra på vores udflugter.

Vi kører udflugter med mindre grupper med skandinavere og fokuserer på hygge og samvær med vores gæster.

 

Pris pr. person : 25€

Børn t.o.m. 11år : 20€

 

Afgang fra Eurodan kl.: 10:00  (der er mulighed for opsamling, se tabel ved booking)

Hjemkomst  ca. kl.: 17:00

 

Inkluderet i prisen:

  • Kørsel & dansk ledsager

  • 1 flasker oliven olie

  • Gözleme og te

​Turen gennemføres ved minimum 8 personer

Turen er ikke egnet for gangbesværede, Gode lukkede sko er at foretrække.

 

Pris:

Pris voksne : 40 €
Pris Børn 6 - 11 år : 35 €

Udflugtsdage

20.10.2023

Video

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 40€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07