PINSE BRUNCH

Tyrkisk brunch med alt hvad hjertet begærer.

Udflugtsbeskrivelse

Oplev Uforglemmelig Hygge og Betagende Udsigt ved Pinsebrunch i Alanya

 

Skab uforglemmelige minder denne pinse med Eurodan Turizm, hvor vi kombinerer årets pinsebrunch med en betagende udsigt ned over det smukke Alanya.

Vi inviterer dig til en uforglemmelig Pinse brunch, hvor hyggen står i centrum. Tag med os op i bjergene ved Tepe, hvor vi finder den maleriske brunchrestaurant Tepe Montana. Her venter en betagende panoramaudsigt ud over Middelhavet og borgen, der danner den perfekte kulisse for en mindeværdig brunchoplevelse.

Nyd en ægte tyrkisk morgenmad med et væld af lækre delikatesser, der vil tilfredsstille dine smagsløg og fylde din mave med glæde. Lad dig forføre af de mange velsmagende retter, der vil blive serveret ved bordet, og mærk den autentiske atmosfære, der omgiver dig.

Vi har skabt rammerne for endnu en hyggelig brunchoplevelse, hvor du kan nyde godt selskab og lidt ud over det sædvanlige. Og som prikken over i'et fejrer vi pinsen ind med en dejlig frisk morgenbitter, så du kan skåle og ønske hinanden en god pinse i det bedste selskab.

 

Alt dette er inkluderet i prisen:

  • - Transport til og fra restauranten
  • - Masser af dansk hygge
  • - Dansktalende ledsager
  • - Brunch med tyrkisk te eller Nescafe og vand

 

Kom og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke og ønske hinanden en god Pinse. Tilmeld dig allerede i dag og oplev den ultimative pinsebrunchoplevelse med Eurodan Turizm!

Pris:

Pris voksne : 20 €
Pris Børn 6 - 11 år : 20 €

Udflugtsdage

19.05.2024

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 20€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07