KIWI TUR - GAZIPASA

Udflugtsbeskrivelse

Denne tur går via Gazipasa op til den skønneste kiwi plantage i landlige omgivelser. Kiwi plantagen er et familiedrevet sted, hvor gæstfriheden er over al forventning og man går både glad og mæt derfra. Alt er håndlavet, fra brødet som er bagt i den åbne ovn, salaten kommer fra haven bag plantagen og selv granatæblesiruppen er hjemmepresset.

Plantagen byder ikke kun på kiwier, men et udvalg af frugter og grøntsager, samt en helt smuk og unik flora oppe i bjergene. Tæt ved plantagen løber en lille flod, og i skyggen af kiwitræerne kan man sidde og kigge på krebs i det klare vand.

I restauranten får man rig mulighed for at komme tilbage til det gamle Tyrkiet, med både høtyve, vugger og vægte som var nogen af de første i tyrkisk historie, bliver der fortalt spændende historier og vist hvordan Ayran blev lavet og hvordan man kunne vaske sit tøj før elektriske tider.

Selve køreturen op til kiwiplantagen er en hel rejse i sig selv, hvor vi kører igennem bananplantager, passerer tyrkiske landsbyer og nyder roen op igennem bjergene. Der vises både nye tyrkiske bygninger og tiltag, men samtidig også gamle Gazipasa og charmen ved byen hvor alt står stille. Bjergene byder på den smukkeste ro og fineste natur, og turen op til plantagen føles som at drage på eventyr. Vejret ændrer sig og naturen overtager vejen, så man tydeligt kan se den smukke vilde natur uden menneskelig indblanding.

Alt i alt venter der en dag, hvor alle sanserne bliver stimulereret og hvor vi kan nyde hinandens selskab i de smukkeste omgivelser.

Vi glæder os til at møde jer til en hyggelig dag.

 

Pris pr. person : 35€

Børn t.o.m. 11år : 25€

INCL. FROKOST OG SOFT DRINK 

PS. : der er en del bjergkørsel 

 

Afgang fra Eurodan kl.: 09:00  (der er mulighed for opsamling, se tabel ved booking)

Hjemkomst  ca. kl.: 16:00

 

 

 

 

Pris:

Pris voksne : 35 €
Pris Børn 6 - 11 år : 25 €

Udflugtsdage

18.10.2023

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 35€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07