BRUNCH PÅ TEPE MONTANA OG TUR TIL DET HEMMELIGE VANDFALD

Fantastisk panorama udsigt

Udflugtsbeskrivelse

Vi har her hos Eurodan sammensat en helt særlig tur, som byder Jer indenfor i fortællingen om vores skønne by Alanya. Udflugten ”Brunch på Tepe Montana og det hemmelige vandfald” sætter særligt fokus på den traditionelle fortælling om området, byen, dens kultur og de ”skjulte fortællinger”. Vi har sammensat udflugten så der både er noget for ”kendingene”, som har rejst til Alanya i årevis og noget for de helt nye, som besøger os for første gang.

Dagen starter med en køretur op i bjergene, op til den nye smukke moské Tepe Mahallesi Cam som har den mest fantastiske udsigt, her fortæller vi om Islam. (Husk tørklæde til kvinderne)

Derefter kører vi til brunch på Tepe Montana. Bordene på Tepe Mountana restaurant fyldes med ægte autentiske retter som er unikt sammensat af lokale varer fra landsbyerne omkring. Restauranten er berømt for deres hjemmelavede specialiteter og nydes alt imens vi kan skue ud over HELE Alanya med borgen, havnen og byen, herfra er udsigten formidabel!

Når vi er mætte kører vi til Alanyas udflugtsområde nr 1 : Bektas parken, hvor det populære skilt ”I love Alanya” står som milepæl for den fantastiske udsigt. I Bektas parken er der afsat tid til fotografering og slentreture langs de små stier med boder, her er det muligt at købe is og souvenirs. Stedet har også et stort arkade-område til børnene og selvfølgelig legeplads.

Turen går herefter til det hemmelige vandfald en lille hyggelig skjult oase, her slutter vi af med at nyde stilheden og en kop te.

Herefter kører vi tilbage til hotellet. Hele turen rundt fortæller den danske guide om Tyrkiet og selvfølgelig Alanya.

 

Afgang fra Eurodan kl.: 09.00  (der er mulighed for opsamling, se tabel ved booking)

Hjemkomst ca. 13:00

 

Inkluderet i prisen:

  • Kørsel & Dansk ledsager
  • Brunch inkl. : Te og kaffe

​Ikke Inkluderet i prisen:

  • Friskpresset juice og andre drikkevarer 

​Husk:

  • Kamera
  • Tørklæde til kvinder 

Bemærk: Turen gennemføres ved min. 8 deltagere

Pris:

Pris voksne : 35 €
Pris Børn 6 - 11 år : 25 €

Udflugtsdage

VI ses i 2024

Reservations informationer

Betalingsform :

Total pris: 35€

Passport information

Iflg. de sidste nye opdateringer i lovgivningen, ønsker de Tyrkiske myndigheder på forespørgsel at kunne få oplyst passagerernes fulde navn og pasnummer.
Hvis du ikke lige har pasnummer kan det eftersendes på e-mail til os.
Alle informationer vil blive behandlet fortroligt og kun anvendt på forespørgsel fra myndighederne.

Bemærkning:

+90 532 495 17 07