Kundeinformation om Covid-19

Kundeinformation om Covid-19

Sidst opdateret 16/7-2020

I disse tider, hvor nyhederne domineres af corona virus, ønsker vi at fortælle dig at vi har forbedret de, allerede grundige, rengøringsteknikker i vores køretøjer efter hver udlejning eller transfer-kørsel og at vi lægger ekstra vægt på rengøring, især særligt på steder, folk berører, såsom rat, dørhåndtag og andre hårde overflader. Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er af afgørende betydning, og vi følger nøje nyheder, information, rådgivning og vejledning fra de lokale myndigheder angående spredning og bekæmpelse af Corona virus. Vores fokus er at sikre, at vi opfylder kundernes behov, samtidig med at vi gør vores del for at holde dig og vores medarbejdere sikre. Vi opfordrer til at alle holder afstand og til regelmæssig håndvask og brug af hånddesinficeringsmidler, hvor det er muligt.

Brug af ansigtsmaske:

Det er ikke obligatorisk at bære mundbind her i Alanya eller Antalya provinsen. Man skal dog bære maske i lufthavnen, i flyet, indkøbscentre, markeder, restauranter, cafeer og frisører. Hvis serveringen er indendørs på cafeer og restauranter skal man bære ansigtsmaske når man går ind og indtil man sætter sig ved sit bord, herefter kan den tages af. Rejser man sig imidlertid fra bordet, skal man igen påføre sig en maske.

Transfer kørsel: Alle skal bære maske under transfer-kørslen og det vil i øjeblikket ikke være muligt at køre samkørsel, da vi passer på hinanden.

Billeje: Ansigtsmaske skal benyttes til man har fået udleveret bilen og det er altid en god ide at medbringe ansigtsmaske.

Vi opfordrer alle vores kunder til at holde sig opdaterede omkring den nyeste udvikling fra Udenrigsministeriet.dk, Sundhedstyrelsen. eller på UM Facebookside

Vi ønsker alle en sikker og god ferie, hvor vi passer på hinanden.

Med venlig hilsen / Kind regards
EURODAN GROUP
Tlf./phone +90 532 495 17 07
www.alanya-eurodan.com
E-mail : info@alanya-eurodan.dk