Kundeinformation om Covid-19

Kundeinformation om Covid-19

Sidst opdateret 04/02-2021

I disse tider, hvor nyhederne domineres af Covid-19 virus, ønsker vi at fortælle dig at vi har forbedret de, allerede grundige, rengøringsteknikker i vores køretøjer efter hver udlejning eller transfer-kørsel. Vi lægger ekstra vægt på rengøring, især særligt på steder, folk berører, såsom rat, dørhåndtag og andre hårde overflader. Vores kunders og medarbejderes sikkerhed er af afgørende betydning, og vi følger nøje nyheder, information, rådgivning og vejledning fra de lokale myndigheder angående spredning og bekæmpelse af Covid-19 virus. Vores fokus er at sikre, at vi opfylder kundernes behov, samtidig med at vi gør vores del for at holde dig og vores medarbejdere sikrer. Vi opfordrer til at alle holder afstand og til regelmæssig håndvask og brug af hånddesinficeringsmidler, hvor det er muligt.

Brug af mundbind: I hele Tyrkiet er det obligatorisk at bære mundbind, når du forlader dit hjem. Du kan få en bøde, hvis du ikke overholder kravet om mundbind. Det vil sige at man skal bære maske i det offentlige rum så som, på gaden, stranden, lufthavne, fly, butikker, restauranter, cafeer, frisører osv. Restauranter og cafeer har siden november 2020 haft lukket for siddende gæster, det er dog stadig muligt at benytte take-away.

Transfer kørsel: Alle skal bære maske under transfer-kørslen og det vil i øjeblikket ikke være muligt at køre samkørsel, da vi passer på hinanden.

Billeje: Ansigtsmaske skal benyttes til man har fået udleveret bilen, Deler man bil med andre en éns familie skal der bæres mundbind under kørsel i bilen.

HES-kode: Krav om HES-kode for personer, der rejser regionalt: Som en del af foranstaltningerne mod smittespredning skal alle personer, der rejser regionalt i Tyrkiet, have en HES-kode udstedt af det tyrkiske sundhedsministerium. Koden skal også bruges ved kontakt med offentlige myndigheder, bl.a. på hospitalet. HES-koden kan indhentes via sundhedsministeriets HES-app eller ved at sende en SMS til 2023 fra et tyrkisk mobilnummer med teksten: ”HES[mellemrum]kimlik- eller pasnummer[mellemrum]fødselsår[mellemrum]antal dage”

Vi opfordrer alle vores kunder til at holde sig opdaterede omkring den nyeste udvikling fra Udenrigsministeriet.dk, Sundhedstyrelsen. eller på UM Facebookside

Vi ønsker alle en sikker og god ferie, hvor vi passer på hinanden.

Med venlig hilsen / Kind regards
EURODAN GROUP
Tlf./phone +90 532 495 17 07
www.alanya-eurodan.com
E-mail : info@alanya-eurodan.dk

+90 532 495 17 07